Google Website Translator Gadget

понеділок, 14 червня 2010 р.

Антидогналівська група на facebook та ошуканство сайту "правдивих новин"




ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО ГРУПИ ТУТ

Догналізм розвивається, але тільки найперше на шкоду християнським душам. Прихильники догналівського протикатолицького руху, наприклад, п. Василь Кирилич із Дрогобича, створюють різного роду проекти в Інтернеті для підтримки та пропаганди цієї псевдогреко-католицької течії, чужоземних самопроголошених єпископів-клоунів. Народ баламутиться ще більше. Однак і на це знаходиться, слава Богу, достойна відповідь, тобто на всі паплюження церковної ієрархії, УГКЦ, постійні провокації та напівправду від упертих розкольників. Як відомо, Христова Церква-це не тільки священики або єпископи поряд з гріхом і чеснотою, а ще й миряни, живі та померлі християни, святі в небесах.

Прибічники секти Іллі Догнала маскуються. Як уже відомо, створили ще один проект сайт "правдивих новин" (точніше правдивих провокацій). Навіть діє вже певний час співтовариство на фейсбуці, де брехня та правда у дружбі. Читаємо на "правдивих новинах":

"ПравДИВО" - сайт правдивих новин. На його сторінках можна читати незаангажовані новини про події у сфері політики, релігії, економіки, інших напрямків життя суспільства. На сайті можуть розміщуватися публікації дописувачів, для цього вони отримають статус модератора. З метою матеріальної підтримки сумнівного сайту, на якому крім політичного життя у позитивному світлі висвітлюється широко діяльність догналівців (УПГКЦ), а в негативному наша Греко-Католицька Церква, бачимо теж заохоту надсилати на рахунки порталу свої пожертви електронними грошами WebMoney (вебмані) чи в інші способи. І це попри те, що сайті розміщено різноманітну зайву рекламу, зокрема, що навіть не має відношення до нього: якісь дівчата у бікіні, комп'ютерні ігри online і т.д. Так було принаймні раніше.

Догналівці вже звикли прикрашати свої деструктивні ідеї по-різному. То "Голос Господній" (вісник такий мають теж, прикриваються Всевишнім у беззаконні), то тепер ще додався до лиха "сайт правдивих новин" з посиланнями так само на відеопроповіді самопроголошених лжеєпископів, що осілися в Україні. Також бачиш, що вони просто часами передирають матеріали з інших сайтів без посилань на первісне джерело. А це вже не годиться аж ніяк, подібний плагіат на "правдивому" ресурсі.

Так само видаляють сектанти всі неугодні коментарі до їхніх часто оманливих новин (сенсацій), що несправедливо та необ'єктивно!

1 коментар:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.