Google Website Translator Gadget

четвер, 17 червня 2010 р.

Блаженніший Любомир Гузар, маятник, та інші "єресі"

"Мегавладики" дуже полюбляють по-сектантськи підтосовувати біблійні цитати треба чи не треба під свої теорії. А, згідно зі св. Писанням, якщо ти маєш щось проти свого брата, то треба найперше піти та докорити йому у вічі..? А ми всі у Христі брати та сестри ніби...

Чи вияснювали ці всі питання "підгорецькі" особисто з Блаженнішим? Незрозумілі до кінця місця із тих "Бесід..."? Є сумніви.

Стосовно маятика, якого Любомиру Гузару колись подарували, то його властивості до самого кінця ще не досліджені. Хоч його і використовують не раз прямо у магічних спіритичних цілях, але це виглядає на інший контекст. Невідомо нам, в який спосіб Блаженіший ним повністю користувався і скільки разів. Невже виголошував при тому магічні формули, прикликав якісь потаємні потойбічні сили, виглядаючи похмурим магом? Мабуть, що ні. Бо його приклад життя і постава як Глави УГКЦ доводять протилежне. Доводять передусім Його любов до Господа, усвідомлення своїх немочей тощо.

В тому-то біда, що догналівці роблять це все різко у світлі ненависті, без християнської любові часто до особи, яка б вона не була попри особистий гріх, який не чужий на землі нікому.

І не дає він, як відомо, прямого благословення на гріх гомосексуального співжиття, тільки констатує сумну дійсність, що нас може оточувати.

Навіщо вони виривають несправедливо та гордовито цитати книги з цілого контексту, вводячи люд в оману та свідчачи неправдиво на свого ближнього, порушуючи одну із Божих заповідей Декалогу?


Форум УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.