Google Website Translator Gadget

четвер, 24 червня 2010 р.

Релігійні маргінали проти Папи

Новітня маргінальна секта, яка полем своєї діяльності обрала Україну - так звані «догналівці», або як вони самі себе називають «Українська» «правовірна» «греко-католицька» церква приєдналися до хору антипапської та антикатолицької істерії розв'язаної атеїстами та лібералами у західних ЗМІ після заяв головного французького масона про те, що Церква має ще занадто великий вплив в Європі.

Готуючи своїх прихильників до антикатолицького менталітету своїх провідників, ця групка релігійних маргіналів стала відомою своїми образами та брехнею на адресу єрархії Католицької Церкви. Псевдоєпископи цієї секти неодноразово висували різні нерозумні вимоги, наголошуючи, що якщо Папа не підтримає чотирьох не дуже психічноздорових провідників цієї секти і не прислухається до їхніх маразмів, то у такому випадку перестане бути Папою.

У найновіших своїх листах від 15.04.2010 новоявлені «пророки» звинувачують Папу у всіх тих самих вигаданих «злочинах», що і дериговані масонами ЗМІ, хоча вже неодноразово незалежні ЗМІ довели необґрунтованість таких фантастичних наклепів.

Очевидно маргінали прагнуть за будь яку ціну привернути увагу до себе, бо їхні надії на розкол УГКЦ та Католицької Церкву в Словаччині не увінчалися жодним успіхом. Групка з чотирьох священиків, які самопроголосили себе єпископами та кілька сот вірних в Україні та Словаччині, аж ніяк на розкол не тягне.


Першоджерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.