Google Website Translator Gadget

пʼятницю, 25 червня 2010 р.

Як у догналівській кабалістичній секті гадають на жеребі (монеткою)...

Як уже відомо, у групі Догнала кидають сміливо жереб для вирішення складності в певних ситуаціях. Навіть таким чином, тобто через жереб, було обрано назву для їх антикатолицького видання "Голос Господній", що виходить у світ у м. Дрогобич, що на Львівщині. Сектанти твердять, наприклад, це пише й на Вікіпедії, що апостоли використовували жереб, це нібито не є жодний забобон чи окультизм - виправдовуються знову та підкидають жереб, але є ще одне але...

Окультні практики все-таки притаманні для ньюейджівської секти. Докладніше ТУТ.

Мова про старозавітні Урім і Тумім, на що покликаються в секті, перекрутивши ще раз св. Писання на свій антикатолицький лад. Забобони, гадання тощо - все з області гріхів проти 1-ої заповіді Господа Бога і свідчить про брак здорової віри та глузду...

«Щоб не було в тебе нікого, хто призводив би свого сина чи дочку переходити через вогонь; нікого, хто ворожить, або КИДАЄ ЖЕРЕБОМ... бо огидний для Господа кожен, хто це робить...» (Вт. 18, 10-12).

Сьогодні ж у час Нового Завіту ця старозавітня практика з камінцями є в суті кабалістична (забобонна) чи недоречною з погляду християнської віри, тому що Христос послав раніше своїй Церкві св. Духа та Його світло для прийняття рішень і розуміння теж від Нього... Сходження Св. Духа - одна із вагомих подій у житті Католицької Церкви.

Ми не євреї, які відкинули Ісуса Христа та суть Його божественних слів, а християни ніби. Спаситель наша Дорога в житті. Не треба нам марновірних гадань на жеребі (монетці) і т. п. На жаль, лідери догналізму та їх адепти не хочуть цього збагнути та займаються дурницями!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.