Google Website Translator Gadget

четвер, 30 грудня 2010 р.

Секти, суспільство, право


Діяльність сталих релігій, які сповідують мільйони людей у цілому світі, попри всі протиріччя, що існують між ними, в основному, здійснюється в межах чинного законодавства, йде у ногу із усталеним суспільним життям, не збурює суспільство своїми культовими заходами.

Ми, як вірні УГКЦ, особливо гордимося нашою Церквою. Вона завжди була взірцем моральності та чеснот, і ніколи не зраджувала ні Христа , ні наш народ. Сумніву немає, що так буде і надалі.

Проте, у зв‘язку із щораз більшою поразкою національної ідеології через слабкість та розрізненість патріотичних сил України, по «всьому фронту» активізувалися антидержавні сили, і, особливо, в царині ідеології, віри та релігії.

Ми бачимо деструктивну дію Московського Патріархату, лідер якого Кіріл "днює й ночує" в Україні. Для чого це йому, зайвий раз говорити не будемо – РПЦ завжди була «державною» і «партійною», про що відомо всім.

З іншого боку розцвітають різні секти, як наприклад, «Посольство Боже» Сандея Аделаджі в Києві.

Як не прикро, попри високу свідомість та сумлінність вірних УГКЦ, ми на Західній Україні допустили , і поки що допускаємо, діяльність тоталітарної кабалістичної секти.

Йдеться про деструктивне та злочинне угрупування лжепророка Іллі Догнала, яке різними способами самоутверджується шляхом шантажу, брудних технологій і напівправди, зманює у свої сіті , колись вірних УГКЦ людей, захоплює її храми.

При тому, належного спротиву цій агресивній групці людей, очолюваних амбіційними, посередніми і ущербними особистостями, ще немає.

На сайті цієї секти ( адмін. Василь Кирилич) безперевно лиється потік бруду і на Церкву, і на її служителів. У той час, як діяльність самої групи є не тільки антиБожою і антиНародною, але й протиПравною, у зв‘язку із чим назва сайту - ПравДиво - відповідає його сатанинському змісту, тому що Дива на світі не буває.

Збайдужілість може нам дорого коштувати. Давайте спільно дамо відсіч сектантам, якщо не заради вищої мети, то хоча б для того, щоб завтра в їх тенета не попалися ваші рідні та діти...


Роман Пилипів, адвокат

http://www.facebook.com

1 коментар:

  1. Поважні роздуми людини, що розуміється в житті відповідно до обраного фаху на державних законах. Щодо висловлювання, що "Дива на світі не буває", то з автором можна не погодитися: є воно поза догналівською "правдою", насамперед божественного походження... Є ж Господні чудеса (дива) повсюди. Такі вже діла нашого Творця. Це й духовна дійсність. Та менше з тим.

    Ця деструктивна секта дійсно є злочинною та антизаконною в Україні. Пояснень чому саме - на цьому блозі чи деінде є немало. Не Римом догналівці керовані, а Москвою, що видно як на долоні. Безпідставно зневажають прилюдно всю ієрархію УГКЦ, любитель сороміцьких пісень п. Василь Кирилич із Дрогобича, що створив на підтримку лжепророків у мережі різні сайти-блоги часто відверто каже неправду і навіть не соромиться цього. Мислить шаблонно, звинувачуючи бездоказово УГКЦ в апостазії, навіть не замислюючись до насправді в теологічному сенсі означає термін "апостазія". Для п. Кирилича, що поклоняється догналівській єресі, всі греко-католицькі священики-це тільки "ремісники у рясах". Це він скрізь торочить як і про корупцію. На жаль, це тільки загальні звинувачення без чітких доказів, що притаманно цим сектантам-брехунам. УГКЦ є, звичайно, не тільки під носом п. Василя, а ще по численних країнах Божого світу, тож він не знає ситуації до кінця і не може знати.

    Мають місце тут пліткарство, лжесвідчення, діяння у злих намірах, руйнування Христової Церкви, не розуміючи до кінця, що це саме боголюдська інституція, котра не вимагає ще створення якихось паралельних структур, а тим паче кабалістично-окультних, що є СВЯТОТАТСТВОМ та автентичною АПОСТАЗІЄЮ.

    Сектанти, послідовники злочинного культу Догнала чи Тонека у вирі розпалювання релігійної ненависті від самих початків своєї сектантської діяльності в наш час лицемірно теж цитують і Кримінальний український кодекс, зазначаючи, що через "розпалювання релігійної ненависті" начебто світить 2-5 років в'язниці. Це вини закидають вірним УГКЦ, які стали на захист рідної Церкви перед хижими вовками, слугами нечистого. Тому робимо висновок, що за це догналівських ватажків ще давно варто було притягнути до серйозної кримінальної відповідальності, зокрема за їхнє рейдерство, непогамовне захоплення чужих храмів, різні фальсифікації, під богохульним прикриттям Св. Духом; брутальне наклепництво і т.д.

    Саме з приїздом тих іноземців на терени України почалися такі безпотрібні колотнечі, саме секта Догнала дала їм дала поштовх, грубо знехтувавши багатьма державними та церковними законами, за що, отже, належиться вже справедливе покарання цим "безгрішним" маргіналам на грунті ВІРИ.

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.