Google Website Translator Gadget

середу, 15 грудня 2010 р.

Деструктивна секта Догнала брехливо захищається!!!



Догналівська кабалістична секта страшенно обурилась недавньою веб-конференцією на РІСУ, яку нещодавно, як відомо, провів о.Віталій Дуткевич, ЧСВВ, синкел у справах мирян та монашества Львівської архиєпархії УГКЦ. Вирішила захищатися шляхом неправдивих звинувачень, зайвих узагальнень і наклепів, називаючи знову греко-католиків "крішнаїтами" та себе відбілюючи від власних злочинів...

"Синод УПГКЦ має лише одну стару відремонтовану машину, яку після генерального ремонту подарував своєму сину зі Словаччини його батько", - пишуть теж "правовірні" сектанти. Мається на увазі батько Самуїла, котрого син додумався переховувати в Україні від словацького правосуддя, адже його ще раніш було засуджено на 7 років тюрми через розкрадання держмайна в сумі 75 мільйонів крон. Про це пише у словацькій пресі.

Брехня явна, ще раніше у с. Підгірцях біля їх осель стояли тривало дорогенькі іномарочки, які використовували у "служінні" ці окультні лжемесії сучасності, що весь час розпалюють незаконно міжконфесійну ворожнечу на релігійному грунті!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.