Google Website Translator Gadget

пʼятницю, 19 листопада 2010 р.

Ви кабалістична секта вакхабітів!


На сторінці антихристиянського сайту ПравДИВО, його автор в одній особі ( хто цього не знає) В. Кирилич, у якого, зі слів людей, поступово їде дах на голові, зробив допис «Ми – воїни Христові».

Підписав він свій допис : Василь КИРИЛИЧ, Голос Господній.

Як видно, букви його прізвища - КИРИЛИЧ - великі. Голос Господній написано маленькими буквами. Уже з цього видно, хто на сайті є ким, і що для КИРИЛИЧА є Господь.

Для спростування цієї лживої публікації подаю свій варіант інтерпретацій автора ЛжеДИВА.

Ви кабалістична секта вакхабітів!

Рік тому назад , на Дмитра дрогобицький С. Аделаджа, він же В. Кирилич, привів у Дрогобич відомих релігійних провокаторів, що діють під крилом спецслужб ворожих країн, так званих "підгорецьких ченців" керованих Догналом.

Відтоді, використовуючи засоби психічного впливу та гіпнозу, вони втягнули у свої тенета декілька наївних, невинних душ, які, у свою чергу, підбурили ще декількох, що, слава Богу, ставляться критично до нових "пророків" та сумніваються...

З порушеннями українських законів, шляхом захоплення землі, їм вдалося встановити культову споруду, під Христовим прикриттям. При тому, що вони зазіхають не тільки на комунальну землю, а й на приватну, людську.

На свято Покрови цього року, під час мітингу до виборів, сектанти спеціально вийшли на дрогобицький майдан, щоб привернути до себе увагу. Та обставина, що там лунала гучна, сучасна музика - їм не перешкоджала, тому, що їхньою метою була не молитва, а реклама.

Згідно із Законами України, не Росії, будь-яке будівництво здійснюється на відведеній для цього землі. Тому жодних Законів України, не Росії, не існує для реєстрації незаконного будівництва. Також ніхто і нікого не може насилувати до продажу земельної ділянки. Попри це сектанти протиправно намагаються узаконити і культову споруду, і землю.

Так як Греко-Католицька церква в Україні вже існує, то державою правомірно відмовлено у реєстрації самозванців, з такою ж назвою.

Жалоба кламатора на вороже ставлення до вірних УПГКЦ не є «правовірною», тому що такого церковного утворення не існує, а секта Догнала хоче вкрасти і привласнити собі ім‘я УГКЦ, якій сотні років.

У Чорткові загіпнотизовані, зазомбовані сектанти також провокували конфлікт, щоб добитися від держави незаконно реєстрації свого злочинного угруповання.

Для досягнення своїх антихристиянських цілей сектанти пишуть в усі державні органи доноси, щоб викликати репресії проти УГКЦ з збоку антиукраїнських сил, яким сьогодні належить більшість державних посад.

На жаль, сучасні наукові розробки в галузі психіатрії дають можливість маніпулювати людьми. У Дрогобичі людьми маніпулюють через газету В. Кирилича «Голос Господній», яку він сам розносить і підкидає порядним людям, та його сайт ПравДИВО, в якому правда й не ночувала.

Дрогобичани довго терпіли секту, але терпець уривається. Уже не один грозився В. Кирилича накопати в портки, якщо він не одумається.

Попри всю отруйну кашу, яка вариться у хворій голові В. Кирилича, і якою він вас безустанно годує задурманених, обдурених людей, попри його масні, фальшиві словеса, ми просимо адептів даної секти відійти від неї, не йти проти своєї Церкви, проти своєї Віри .


Роман Пилипів . Раб Божий

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.