Google Website Translator Gadget

середу, 17 листопада 2010 р.

Молімося за навернення догналівців

Останнім часом в Україні активізувалася секта догналівців, які прагнуть захопити греко-католицькі та римо-католицькі храми. Ложно видаючи себе за греко-католицьких єпископів, священиків, монахів і монахинь, ці особи, які зірвали єдність з Папою та єпископами, що перебувають у єдності з Апостольським Престолом, поширюють свою духовну отруту серед вірних Католицької Церкви.

Намагаючись розпалити міжрелігійній конфлікт в Галичині, догналівці без найменших скрупул використовують людей, які потрапили у їхні лабета. Тому нам, католикам, незалежно від обряду варто звернутися з молитвами перед Божий Престіл Милосердя, щоб Він своїм Духом загасив цей вогонь єресі та ненависті.

Молитва за навернення догналівців

Господи Боже Вседержителю, Отче Господа нашого Ісуса Христа, Ти, котрий хочеш, щоб усі люди спаслися і до пізнання істини прийшли, послав у світ заради заблуканої овечки Сина Свого Єдинородного, Спаса й Ізбавителя нашого, щоб Твій образ і подобу віднайти і відновити. Тому благаємо Тебе, Всемилостивого Отця, Творця неба і землі, зглянься на наші молитви і просвіти, наверни та прилучи до вибраного Твого стада тих, що були спокушені та зведені древнім чоловіковбивцею - дияволом - та відпали від Твоєї єдиної, святої, соборної, апостольської Церкви. Нехай через благодать навернення та святого покаяння догналівці знову стануть дітьми світла, прикрашеними славою Пресвятого Імени Христа Твого, спільниками та учасниками з усіма вірними твоїми святих тайн Твоїх на прощення усіх їхніх прогрішень, на зміцнення Їхнього подальшого життя у вірі, на здоров'я душі та тіла і спадкоємство Царства Небесного. Амінь.

http://www.christusimperat.org


Як відомо, Milites Christi Imperatoris закликали християн до спільної молитви за цих розкольників теж і раніше.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.