Google Website Translator Gadget

пʼятницю, 19 листопада 2010 р.

Чому копошаться догналівці?


Події минулої неділі в Чорткові, коли група екзальтованих псевдо монахинь та молодиків, специфічного вигляду, пробувала захопити греко-католицьку церкву в Чорткові, могли би розглядатися, як ще одна провокація догналівської секти, але якось занадто дивно ці події та догналівське намагання захопити костел оо. Єзуїтів у Львові співпали з іншими подіями. Ісус закликав Своїх учнів читати знаки часу, цей заклик не втомлювався повторювати блаженний Іван ХХІІІ. Читайте знаки часу!

Якось дуже дивно догналівські акції за часом їхнього проведення співпали з загальним тиском на УГКЦ в Україні.

Синод єпископів УГКЦ звертався неодноразово зі заявами до президента Януковича про недопущення релігійної дискримінації греко-католиків в Україні, бо ця дискримінація з приходом нової влади дійсно розпочалася. Невідомі побили греко-католицьких священників на Галичині (згадати хоча б жахливий випадок в Глинянах на Львівщині), харківська вандальська спроба стерти ім'я патріарха Йосипа Сліпого з історії цього міста, якось дивно співпадають з активізацією та радикалізацією поведінки догналівців.

Тиск, чи радше проби тиску на УГКЦ, очевидно не є випадковими, ізольованими випадками, а планомірною акцією, координованою з одного центру. Але ці спроби, вже наперед приречені на провал. До тепер вони лише сприяли консолідації греко-католиків України.

Дмитро Дубровський


Джерело: http://www.christusimperat.org

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.