Google Website Translator Gadget

середу, 24 листопада 2010 р.

"Підгорецьке братство" ні католицьке, ні християнське


"...Оті бо - то апостоли неправдиві, робітники лукаві, що вдають апостолів Христових. Воно й не диво: сам бо сатана вдає з себе ангела світла.Нічого, отже, надзвичайного в тому, коли і його слуги вдають із себе слуг праведності. Кінець їхній буде за ділами їхніми" (2 Кор. 11, 13-15).

Досить добре останніми тривожними часами дала відсіч агресивній та псевдогреко-католицькій групі Догнала Бучацька єпархія УГКЦ, особливо через свій правдивий об'єктивний відеоканал на відомому сайті http://www.youtube.com. Догналівцям, що маскуються у темній ямі схизми "правовірно" й заодно несправедливо під нашу рідну Церкву, прилюдно відповіли на їх часті наклепи у нинішніх ЗМІ, що нібито у м. Чорткові керував вірними УГКЦ при обороні їхнього храму не хто інший, а сам місцевий лідер секти "Харі Крішна". Насправді це ще один обман як і наскрізь вся їх чорна писанина в контексті антихристиянського руху "Нью Ейдж". З угрупування Догнала вказали на одному з відео, що в Чорткові знаходиться центр "Харі Крішна" для цілої України, що є ще одною явною БРЕХНЕЮ-не там. Існує міжнародний рух «Харі Крішна», між іншим.

ТЕПЕР НАСТУПНЕ ВІДЕО ЗІ СЕРІЇ ЗГАДАНОЇ ВИЩЕ ЄПАРХІЇ:



Варто тут звернути увагу на актуальний коментар до цього відео від користувача "Kalyna777", що радить придивитися уважно та послухати фрагмент 03:35:

Методій каже: "Ти прийдеш до пекла!"

НІЧОГО СОБІ! Зауважте навіть не ПІДЕШ, а ПРИЙДЕШ!! Жах, його устами диявол говорить, бо каже "прийдеш". Господи, які вони страшні люди... воплочений сатана. Я його таким злим ще не бачила.


На жаль, це так. Правильно зауважено. Свідомі християни чітко бачать, що вони є під дією злого духа, що віддавна хитро-мудро найвишуканішими методами руйнує Христову Церкву, нищить її авторитет у світ, зводить наклепи на духовенство-розділює. І то все під "безвинним" виглядом світлого ангела. Сам Господь нікого в час життя не призначає до пекла, бо навіть найбільший грішник світу будь-якої миті може покаятися перед смертю, а сектанти це собі проти волі Всевишнього дозволяють без елементарної любові та поваги до ближнього, точніше нечистий через них, знаючи, що часу має "на лови" небагато. На нещастя, діяння догналівців у ролі позацерковних, екскомунікованих самозванців чи "священиків-єпископів" є тепер святотатськими!

Господь каже не проклинати, а радо благословляти, а вони всіх із-поза своєї незареєстрованої деструктивної секти проклинають, зокрема незрадливих по відношенні до віри католиків, що, безперечно, свідчить про нехристиянську поведінку сектантської зграї. "З тих самих уст виходить благословення і прокляття. Не слід, брати мої, щоб це так було. Хіба криниця з одного джерела б'є солодким і гірким? Хіба смоківниця, брати мої, може родити маслини, або виноград смокви? Ані солонець води солодкої не може дати" (Як. 3, 10-12). Їх науки слизькі та незгідні, отже, зі Словом Божим. З католицького боку їх священнодійства тепер не є важними.

Ясна річ, група Догнала-це натуральна секта, хоч вона чомусь і відрікається від цього "ярлика". Адже навіть релігієзнавчі словники подають, якщо пошукати, що термін "секта" характеризує групу вірних, що відкололася від панівної Церкви. Догналівці, безумовно, відкололися від УГКЦ та Католицької Церкви назагал, творять неправомірно якусь "УПГКЦ", котру в Україні відмовилися реєструвати через відверті беззаконня та фальсифікації. Тим паче, що ватажки езотеричної секти, в якій теж практикується гіпноз, окультне цілительство, екстрасенсорика, фіктивні чудеса, прикриваючись християнством, є теж таємними ворогами української держави та перебувають поза її законом. "Водночас проповіді «підгорецьких отців» пройняті дуалістичністю, яка чітко ділить світ на дві половини. І зрозуміло, що тільки ті, хто на їхньому боці, будуть спасенні. Такий відвертий поділ на «ми» і «вони» відразу виявляє сектантський характер цього руху", - читаємо про суть догналізму у статті "Каббала по-підгорецьки". Секти також виникають з нестримного жадання влади та грошей, як хтось уже колись сказав.

За "підгорецькими братками", цими лжехаризматиками, стоять явно злі сили, а не добрі. Вони в дійсності не воюють з окультизмом, тільки про людське довірливе око, а його грішно практикують. Їх окультні вподобання вже стають поступово відомі світові.

Робимо висновок, що ця секта просто небезпечна для людського спасіння. Вона суперечить християнським істинам та цілковито католицькій доктрині. Усі "шедеври", постання (листи) лжепророків-це всього-на-всього ще одна сектантська отрута для християнських душ. Це треба знищувати, палити як і єретичні опуси єговістів. Ними керує далеко не Св. Дух, бо Його плоди цілком інші, ніж ті, що весь час показують адепти новітньої секти, а саме пекельні посланці, що повік не сплять... Нагадаю, що під плодами Св. Духа розуміють традиційно любов, радість, спокій, терпеливість, доброзичливість, милосердя, віру та смирення. Плоди ж злого духа, звичайно, протилежні. Добре це видно також довкола подій у захопленні та осквернення храму групою Догнала у м. Чорткові. Тепер можна собі поміркувати, що ж насправді несе у світ ця свіжоспечена догналівська безкультурна секта під московською егідою, повна агресії та всяких схиблень на морально-духовному рівні.

Вожді магічного догналізму, ниці духом і вірою, з богословського погляду ширять не християнську духовність, а якраз езотеричну чи кабалістичну. Не хрест на грудях, а кастет на руці; не в віра в серці, а гіпноз у голові. Швидше всього, догналізм лікується екзорцизмом.

Христова Католицька Церква майже завжди була в різних спосіб переслідувана. Ті всі диявольські нападки на неї через сучасний догналізм є ще одним підтвердженням, що предвічний ворог, батько прерізної неправди та розбрату, знову намагається захитати міцний корабель - Божу Церкву, проте потопити не вдасться його остаточно. Запевнення цього дав раніше, як відомо, сам Христос. Секти-це так само плоди лукавого та гордості грішної людини. Не одна виникла і не одна ще виникне попри вікопомну вселенську спільноту Творця.

"Господь же відказав мені: «Неправду ті пророки пророкують моїм ім'ям. Не посилав я їх і не повелівав їм, і не говорив до них. Оманливі видіння, марні віщування та пусті мрії серця свого - ось що вони вам пророкують"
, - каже у Старому Завіті пророк Єремія в молитві на період посухи (пор. Ерем. 14, 14). Постійний обман, лжесвідчення, фальшива лицемірна праведність укупі з гордістю, компроментування греко-католицизму як такого, непослух владі Христової Церкви, відбілювання власних важких прогрішень, політика в образі вовків в овечих шкурах, єретичні вчення, що агресивно накидаються іншим; лжедуховність, побудована на злих духах, фабрикування церковних справ-це знана стара диявольська тактика. Зброя диявола – обман та напівправда. Але з нами Бог та Пречиста Мати!

Молімося невтомно за їхнє навернення, опам'ятання та повернення до лона Католицької Церкви, якої вони відреклися та котру зрадили!

Макс КМІТЛИВИЙ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.