Google Website Translator Gadget

середу, 12 січня 2011 р.

о. Михайло Осідач не є жодним Главою УПГКЦ!!!

Секта Догнала переконує постійно в різний спосіб у рамках суцільної брехні, що їх так звана "Українська Правовірна Греко-Католицька Церква" (УПГКЦ), що підпорядкована новоспеченому "синоду", очолена сьогодні Верховним архиєпископ Михайлом Осідачем... Пишуть про ці "факти" й постійно у ЗМІ, що "новий Синод єпископів призначив Верховним архиєпископом УГКЦ владику Михайла Осідача (78р.)". Але чи так це насправді? В реальності це ще один ВЕЛИКИЙ ОБМАН!

Якщо в минулому о. Михайло Осідач із Сокальсько-Жовківської Єпархії і був, можливо, до них прихильний, поки вони ще не показали цілком своїх "рогів", то не зараз. Сектанти продовжують займатися різними аферами та маніпуляціями щодо живих чи покійних представників духовенства: ситуація зі світлої пам'яті греко-католицьким владикою Софроном Дмитерком, ЧСВВ, о. Романом Шелепком із Бучацької Єпархії тощо . Наявний монтаж із відеозйомками, "чудеса" фотошопу на свою користь. Це дійсно сатанинська зграя.

Священик Михайло Осідач навіть не знає добре, що таке інтернет, тож не може бачити, що вони подають на своїх схизматичних ресурсах. На всяких електронних листах стоїть начебто його підпис, та це не ручний варіант, а тільки набраний на комп'ютері без відома самого отця зі с. Кунина, що не написав досі ще щодного офіційного листа на підтримку позакатолицького культу. Не було чути осуду з його уст законної ієрархії УГКЦ, зокрема Блаженнішого Любомира Гузара. Шахрайства, отже, на кожному кроці!

Ошуканство кабалістичної секти ще раніше виплило на чисту воду, адже відомо, що "підгорецькі" 03.08.2008 р. у проголошенні створення власного «синоду» записали туди осіб, які нібито є їхніми прихильниками, хоч ті, як згодом виявилося, не мали до них ніякого відношення...

«Я був і є в Українській Греко-Католицькій Церкві», - запевняє о. Михайло Осідач. А ще є цьогорічна розмова (відео) Протосинкела о. Володимира Коткевича із о. Михайлом Осідачем, де розставлено всі крапки над "і" і якого догналівці безчесно використовують тепер у злочинних цілях розвалу Христової Церкви. Відповідно до відеосюжету видно чітко, що о. Михайло відповідає на вагомі питання добровільно та охоче, щоби "УПГКЦ" не закидала потім, що на нього був якийсь тиск, фабрикуючи знову підло дійсність. Не лукаву "ієрархію" секти Догнала він визнає, а саме законне керівництво нашої УГКЦ!

2 коментарі:

  1. Догналівців годі зрозуміти, бо ошукують на кожному кроці. Дрогобицький відступник Василь Кирилич на своєму брехливому сайті "ПравДИВО" подає, що на Різдво у Самборі, що на Львівщині, відкрилася нова капличка і жіночий монастир... Далі подає, що "храм посвятив Владика Ілля, архиєпископ Української Правовірної Греко-Католицької Церкви (УПГКЦ)". Також в інших матеріалах можна прочитати, что вже і Василь Гітюк (колишнє монаше ім'я - Маркіян) є архиєпископом. Щось тут не так і ця гра з церковними титулами виглядає на якусь клоунаду як і самопроголошення себе "єпископами".

    ВідповістиВидалити
  2. Як згодом виявилось, о. М. Осідач, колишній московський батюшка, не до кінця говорив тоді правду, подав і лжесвідчення. Вирішив також внести свою лепту до свіжої схизми. Ніби в УГКЦ і ніби "очолює" на старість кабалістичну та москофільську секту, відлучену від Католицької Церкви!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.