Google Website Translator Gadget

четвер, 13 січня 2011 р.

«Богослов’я» і ціль догналівців – це очорнення Глави УГКЦ та ієрархії...


Про догналівців багато чув і читав, зокрема і на цьому порталі Кіріос, от трапилася нагода ознайомитись з їх публікацією. Мені випадково попав до рук їх «Лист з УА 14/2010». Якщо бути відвертим, то взяв його у руки не для читання, а з іншою ціллю, але після декількох сторінок, а саме з 19 по 26, які я дійсно використав з належною ціллю (думаю догадуєтесь, про що я…), а часу вільного, як на диво, мав достатньо – вирішив і почитати, що ж там пишуть наші УДС – українська догналівська секта.

Як у кожній справжній секті в них формуляр визнання складається з "7 пунктів".

«Богослов’я» і ціль догналівців – це очорнення Глави УГКЦ та ієрархії.

Також догналівців забороняють грати дівчатам у футбол, тобто фактично забороняють вид спорту, що є порушенням прав людини, також це порушення права на працю, бо для когось футбол - це робота, а вони називають це злочином проти людської природи та людськості.

Головна ціль догналівської четвірки це – політика!!!

Під релігійною маскою догналівська четвірка веде свою дисидентську діяльність проти України та УГКЦ, яка у всі часи боронила свободу та ідентичність України. Догналівці стараються повернути Україну та інші пострадянські держави до «матері Росії» і звичайно де єдиної «канонической церкви - МП», про це свідчать цитати з їх листа, якого вони почали писати на «Ви», а закінчили на «Ти». Догналівці бачать тільки один вихід – єднання з Росією, а про зближення з Європою і мова не може йти:

«Ситуація в Європі і у світі сильно впливає і на Вас, на три держави колишнього Радянського Союзу. У ці дні вирішується майбутнє Ваших трьох незалежних народів, чи виберете благословення чи прокляття». Ясне діло, що прокляття це якщо країни будуть єднатися і зближуватися з Європою, а благословення - «Русский мир».

«Сучасна ідеологія котру просовує ООН і ЄС, спрямована проти людської природи». Ну та певно, Європа – це зло, а Росія – добро.

«Це більш небезпечний тоталітаризм, ніж той, який був поєднаний з комуністичною ідеологією». Догналівці підтримують і оправдовують тоталітарію і тиранію, яка тисячами погубила життя священників і вірних УГКЦ, оправдовуючи Сталіна, а тим самим і Росію.

«Єдиним рішенням для Росії, Білорусії і України є як найшвидше вийти з ПАРЄ, створити східну співдружність до якої можуть долучитися і менші держави, такі як Молдавія, Грузія і Вірменія» - це прямо підсумок всього сказано і суть та ціль догналівської організації – повернення до «нового Союзу».

«Розуміємо, що після відходу комуністичної влади настав певний політичний вакуум, яким зловживала напівтаємна організація масонів, що мала свої плани щодо Росії». Масони, тайні організації… - параноя.

«Мусимо пригадати, що західне християнство з надією очікує, що пробудження прийде з території колишньої радянської Росії». Цими словами "підгорецькі" догналівці стверджують, що західна Католицька Церква очікує «пробудження», це пробудження прийде від Росії, а признають за істинну «каноническую» Церкву Російську і бачать спасення лише в ній.

Догналівці, подібно до Свідків Єгови, визначають хто попаде в Царство Небесне, а хто - ні, от тільки Свідки Єгови кажуть, що буде 144 тис. «обраних», а догналівці приговорюють до пекла: «Вічне життя, однак, людина може втратити через невіру, через відкривання себе неправдивим ідеологіям, які ведуть до деморалізації і до духовного рабства тут на землі. У вічності за скоєне зло таку людину чекає вічне засудження в пеклі». Це є груба помилка, бо ніхто з людей не може знати, хто попаде в Царство Небесне, а хто - ні. Тим самим вони заперечують свобідну волю людини.

Увага! Догналівці затягують в свою секту і руйнують сім’ї, маніпулюючи цитатою: Мр.8,34 «Коли хтось хоче іти за мною, хай зречеться себе самого, візьме свій хрест і йде слідом за мною»

Всі свої дії вони аргументують, що роблять з відома Святішого Отця – відіслали свого спам-листа до Риму і от весь їх «відом», звичайно Апостольська Столиця не буде розглядати всякий маразм.

Отож, прочитавши їхній «Лист з УА 14/2010» можна побачити, що їхня правдива ціль і місія на території України - це пропаганда всього російського і єднання з Росією, а також підривання довіри до УГКЦ, яка є дійсно українською Церквою і у всі віки свого існування боролась за інтереси своїх вірних та противилася загарбникам. "Підгорецькі" догналівці діють з Блаженнішим Любомиром так, як вчинили світські ЗМІ з папою Бенедиктом XVI на тему контрацепції – перекручують сказане та маніпулюють правдою.

Бережіться цих перевертнів, бо укуси їх смертельні для правди, зброя їх – брехня і очорнення, метод – підступ та намови, плоди їх – розколи і ненависть у сім’ї, парафії, церкві.

logos

Джерело: http://kyrios.org.ua


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.