Google Website Translator Gadget

пʼятницю, 9 вересня 2011 р.

І ці "правовірні" кабалісти будуть вчити нас розуму?


На превеликий жаль, антиукраїнська та антикатолицька секта А. Догнала продовжує ширити лукаву брехню, поливаючи брудом Христову Церкву та законне духовенство. Виходить, що вони одні "великі праведники", а всі противники догналізму вже мало не одною ногою в пеклі. Але хто такі ватажки "УПГКЦ" або декотрі їхні активісти, як наприклад, Василь Кирилич із м. Дрогобича? Пригадаймо собі ще раз.

1. Як уже відомо, керівник прокремлівського схизматичного угрупування Догнал був раніше агентом (довіреною особою) російських і чехословацьких спецслужб під псевдом "Тонек". Номерний знак справи - 23064. Дивіться інформацію на сайті http://www.cibulka.com

2. Інший "святець" культу Тонека лжеєпископ Самуїл Обергаузер вирішив без страху переховувати в українській державі від словацького правосуддя свого рідного батька-втікача Антона (люди не раз там бачили цього старого злодія), який у минулому був засуджений аж на 7 років в'язниці за розкрадання держмайна в сумі 75 мільйонів крон. Детальніше про це злочинство словацькою мовою на http://www.plus7dni.sk

3. Василь Кирилич. Родом зі с. Тисовиця Старо-Самбірського району на Львівщині. Тепер мешкає у Дрогобичі. Має цей догналівець музично–педагогічну освіту, а також журналістську. Грає часто на бандурі та виписує всяке чи то під своїми реальним іменем, чи то під різними псевдонімами: "правовірний", "правдивий", "вірний", "праведник", "Kvas" і т.д. Знайомі знають його також як зазомбовану по самі вуха особу, яка скрізь паплюжить Греко-Католицьку Церкву, рекламуючи нелегальну групу сексоти Тонека-Догнала. Видно, Москва добряче все оплачує москофілам. Будучи своєрідним рупором догналізму, антикатолик Василь Кирилич навіть не думає зупинятися у тому явному сектанстві. Дивує його постійна й нездорова зацикленість на гомосексуалізмі, часто вигаданих огріхах духовенства тощо. Насправді тут просто безмежне лицемірство з боку Кирилича. Як твердять очевидці, що знають зблизька цього адепта догналівської секти, палкого любителя сороміцьких пісень, він має... нешлюбну дитину, від якої колись відрікся і про що тепер не знає навіть його дружина. Одна його дочка, до речі, опинилася в угрупуванні Догнала, ставши "контемплятивною монахинею"... Також було виявлено "правдивого" на одному зі сайтів знайомств (http://badoo.com) з точним місцезнаходженням, де той шукав за дівчиною старше сорока років. Для чого?..

І ці "моральні авторитети", що хитро маскуються під якусь правовірність, будуть нас тепер єретично просвічувати? Для них же ні церковні, ні державні закони не указ.

З вищенаведених фактів бачимо, що кабалістичне угрупування є злочинного характеру і базується на фальші, лицемірстві та розколі Вселенської Церкви Господа!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.