Google Website Translator Gadget

неділю, 1 травня 2011 р.

Догнал таки Тонек чи агент КГБ!




Як уже відомо, найголовніший провідник і лідер секти "УПГКЦ" окультний псевдопатріарх Догнал-Тонек є давній агент таємних комуністичних спеслужб, бо ще 4 жовтня 1991 у Чеській Республіці прийнято "Закон про люстрацію", котрий ухвалив місцевий парламент. Через те стали прилюдними різні потаємні списки, які діяли в комуністичні часи. На п’ять років від роботи в державному апараті відсторонили кадрових працівників і так само різних прихованих агентів спецслужб. Також і співробітників партійного апарату комуністичної партії, що керували безпекою держави на політичному рівні. Загальна кількість осіб - 140 тис... Більше в цій статті.

Виявилося, отже, що Антонін Догнал і був тим явним агентом російських і чехословацьких спецслужб на прізвисько "Тонек". Мабуть, відповідно до свого імені. Номерний знак справи - 23064. Діяв як... довірена особа (Důvěrník). STB=чеське КГБ. Всі дані є на сайті http://www.cibulka.com

Звідти ясно видно, що анархіст з антикатолицьким духом Догнал мав чітке відношення до КГБ. Однак догналівські сектанти (складається враження) підробили "офіційний документ", щоб відбілити злочинство некерованого Тонека.

Є ще така цінна інформація, що відповідно до тієї бази даних люстрації, котра пройшла в Чехії, Антонін Догнал у своїй реакції показав папір від МЗС Чехії нібито, що це все брехня (самі догналівці просто чемпіони у неправдах). Проте коли туди було зроблено відповідний запит, то чітко виявилося, що "документу" з такими вихідними даними в МЗС просто не видавали... Це ще одна афера!

Отже, Догнал (Тонек) насправді діяв як довірена особа в нетрях КГБ, а "документ" на їхньому сайті всього-на-всього чергова фальшивка. У наш час високорозвинутих технологій не є великою проблемою підробити подібні речі.

Будьмо всі дуже обережні: секта є войовнича і наскрізь кабалістична!

1 коментар:

  1. Сектанти пишуть наступну брехню на одному зі своїх сумнозвісних сайтів: "Люстраційний процес доказав, що Патріарх невинен і ніколи не співпрацював зі спецслужбами. В так званих Цибулькових інтернет-списках поданий кожен священик з ЧР без винятку, який прилюдно діяв в час комунізму".

    Та ж ясно вказано, що А. Догнал був "Тонеком", довіреною особою спеслужб -- Důvěrník.

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.