Google Website Translator Gadget

середу, 17 серпня 2011 р.

Невже пропозиція п. Петра Гусака для УКУ неактуальна??


Повиривавши по-сектантськи окремі цитати з контексту, догналівці весь час закидають колишньому Главі УГКЦ Любомиру Гузару, що той визнає гомосексуалізм, покликаючись на речення з книги "Бесіди з Блаженнішим Любомиром Гузаром...", тобто, що "вони (гомосексуалісти. - Прим. авт.), звісно, можуть вести всякого роду сексуальну активність...". Хоч цей вислів можна розуміти як банальну констатацію факту, нема тут жодного благословення на гомосексуальне (неприродне) співжиття. Але чому видавництво УКУ, що видало цю дискусійну книгу, перекладачі, не прислухалися до слушної пропозиції п. Петра Гусака, адже вони дійсно "підставили" Блаженнішого? Не вибачилися за скоєне та не написали потрібного спростування... Можна вже було направити цей "ляп" за стільки часу. Взагалі було б непогано ще раз звірити весь перекладений текст з оригінальним твором... Схожих неточностей може бути немало.

Нема в оригіналі французькою такого ствердження, взятого з повітря! Це все фантазії непрофесійних перекладачів. Невже важко поправити переклад, зробити солідне богословське редагування та перевидати книгу? Бракує відваги чи ще чогось? Ось так теж копається собі яму!

Не може бути Блаженніший Любомий за гомосексуалізм, ціла УГКЦ, що стверджують знову брехливо у своєму стилі адепти кабалістичної секти Тонека (Догнала), адже, як відомо, ще у 2007 році він підписав поряд з іншими учасниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій Декларацію «Про негативне ставлення до явища гомосексуалізму та спроб легалізації так званих одностатевих шлюбів (реєстрації одностатевих партнерств)».



1 коментар:

  1. ЛОГІЧНЕ ЗБОЧЕННЯ ПРЕС-СЛУЖБИ УАПЦ (ВЛАДИКИ МЕФОДІЯ) http://christusimperat.org/uk/node/28479

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.