Google Website Translator Gadget

понеділок, 26 березня 2012 р.

Андрій Микитин поширює деструктивний догналізм


В Івано-Франківську є такий собі одіозний чоловік, який колись нібито був нормальним віруючим (католиком), а тепер заліз у всякі протестантські єресі та займається брудними провокаціями. Мова, отже, про громадського діяча на теренах Прикарпаття Андрія Микитина, що почав підтримувати йому подібних -- сектантів з групи А. Догнала та разом з ними діяти проти УГКЦ найперше через свій сумнозвісний сайт "Острів Галичина", де часто розміщує оперативно "підгорецькі" єретичні опуси, називаючи брехливо адептів догналізму "греко-католиками". Напевно, не вистачає розуму збагнути врешті-решт, що кабалістичний культ Догнала є цілковито схизматичний і не має вже ніякого відношення до Католицької Церкви, зокрема до УГКЦ, через офіційну велику екскомуніку? Для чого робити на сайті такий базар, коли в Христовій Церкві є чіткий порядок, канонічне право тощо?

Догналівці -- це маріонетки Кремля, що вже доказано раніше. Підтримувати цих агресивних і лукавих москофілів якось не личить тверезомислячим українцям. Правда, пройдисвітів скрізь не бракує.

Видно, Андрій Микитин щоразу поринає все більше з головою в догналівську кабалу під московським соусом. Може, так само зазомбували нещасного? Шкода людину. Треба молитися за його навернення та просвітлення розуму, бо чим далі, тим гірше.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.