Google Website Translator Gadget

четвер, 19 травня 2011 р.

Панове з села Підгірці! Дорогі "владики"- масони!


Коли я читаю ваші пасквілі на Вселенську Церкву, цинічні заяви і лицемірну самоназву - «правовірні греко-католики», то хочеться крикнути так, щоб весь світ почув, а вас паралізувало: «Бідні українці, хто лише не маніпулював вашою совістю, вашою долею і вірою, вашим ім'ям, хто лише не намагався вас зробити рабами і принизити до стану тварини? Навіть сьогодні чеські лжепророки - самозванці, відчувши вашу простоту, довірливість і наївність, вирішили ще раз спробувати здійснити те, що не вдалося ворогам всіх мастей у минулому. Самозвані чужоземці наживають собі капітал на совісті нашого народу і притому - безбожно, тупо, нескінченно безглуздо, грубо, лицемірно і хитро!

Самозванці - самосвяти, спочатку ваша методика це - бруд, яким ви мастите кожного, хто не впав на коліна перед вами - ідолами - і рабськи не вклонився вам, вавилонським істуканам! Але вам не дочекатися цього!

Пане Самуїл і Юда Ілля, що ж ви знущаєтеся з простих людей, прокльонами наповнили мою Батьківщину, над безмірно страждаючим народом ви ставите садистські експерименти: «що не вдалося Сталіну, може, вдасться нам»!

Ви повністю реалізуєте ідеї Олени Уайт, Русселя і тисяч подібних до них. Ви ховаєте Папу, але ви швидше ляжете самі в могилу, і цей час вже близько! Лютер ховав Папу 10 тисяч разів, а Папа живий досі! Ви прилюдно кілька років «каменями побивали» Блаженнійшого Любомира Гузара. А що поганого зробили вам персонально владика Луцький Йосафат Говера, владика Києво-Житомирский Ян Пурвінський?.. На моє питання Ви, пане Самуїл, мені не відповіли в 2008г. Ви, чеські самозванці, чванитеся своїм «місіонерством», а чому ж ви не поїхали на схід України, або в Тюменську область, адже там півтора мільйони греко-католиків? Якщо ви «ревнителі католицизму», то навертайте безбожників, протестантів, схизматиків, відкривайте реабілітаційні центри, притулки - і експериментуйте собі в Чехії! Не плюйте на голови тих, хто вас годує, там, де їсте!

Вороги Церкви мудро все спланували і розраховують на ефективний результат в майбутньому, вас захищають і щедро фінансують. Що їм десятки і сотні тисяч доларів, вкрадених у простого народу і дарованих вам! За скромними підрахунками, за три роки «вашої місії» ви витратили на свою компанію десятки тисяч доларів, а в майбутньому - ще не один мільйон піде, щоб побачити «праці своїх рук». «Бідні ченці», дуже бідно одягнені, з мізерним денним прожитком! А як прекрасно ви жонглюєте Святим Письмом, і чомусь ніколи не помітили цитати 1Тим3:15, що «Стовп і затвердження Істини» - не «Папа Ілля I Четвертого Риму», а Католицька Церква!

Це в Лютера «Слово - абсолют», але хіба Воно стало розрізненим «тілом» з десяти тисяч сект - конкурентів, тілом амбіцій, а тепер і тілом підгорецьких протестантів? Скільки вас - зрадників - пережила Церква за свою історію, ви не перші і не останні. Але все таки ключі у Петра (Мт 16:19), в Римі Першому і Останньому! Не допоможуть вам, панове, і сотні мільярдів доларів - «брами ваші Її не здолають» (Мт16:18)!

«Патріарх і Папа Ілля I» - і смішно, і боляче до сліз! Чому ж тоді чехи не поступилися цією «честю» українцям?

Чому чеська мова замінила не лише латинь, але навіть і українську, чим Україна гірша за Чехію? Наші патріоти, ДЕ ВИ???

І чи це не приниження гідності народу, його традиції і «святая святих» - його мови? Ви ж, «Ілля I», оголосили себе центром Всесвіту - богом на землі, чим вам не подобаємося ми?

Панове-самозванці, ви не знаєте, що таке голод, уявити не можете мінус 44-50, коли під носом за секунди зростають бурульки, коли несеш вантаж і падаєш без сил на обмерзлих дошках, а ззаді наглядач пхає тебе як худобу комбатовськими чобітьми. Сотні тисяч наших вірних всіяли своїми кістками весь Сибір за єдність Церкви, за вірність Христу. Владика Сліпий міг стати патріархом Московським, йому пропонували - але він вибрав рабство на 18 років, як і папа Климент.

Ви ж топчете їх кістки, плюєте на їх мученицьку кров, з болотом змішали всіх і вся! Вам би мітру, владу, рекламу самих себе, вам би вогонь інквізиції, де вже там слова Христа: «Нехай будуть всі єдино...»! Ін17:23.

Є і будуть в Церкві падіння - і пан Самуїл, чи Ілля, у минулому монахи-священики, нічого нового не внесуть, а ось обдурювати наївних вони навчилися. Яким судом ви судите, таким будете судимі. Я б вам, обманщикам простолюддя, порадив полікуватися у психіатра, тому що з головою у вас великі проблеми, ви хворі духовно і психічно, сліпий веде сліпого.

По якому праву ви підписуєтеся «василіяни»? Якщо Церква хвора, то лікуєте хворих, а не руйнуйте лікарню!

Господи Ісусе, Ти на хресті молився за катів і безумних, дай здоровий розум цим варварам, духовним диверсантам, які прийшли до нас духовно грабувати, ділити, руйнувати і розганяти стадо, сіяти ворожнечу, ненависть, які виступають в ролі Кайяфи, Анни, Пилата і Юди Іскаріота.

Господи! ці слуги пекла глузують з мого народу, вони виконавці масонських планів, їх послали сюди, щоб ранити, роздирати, осквернювати, духовно насилувати Твоє Тіло, глумитися над нашою Матір'ю – Церквою! Віддай же Ти їх Люциферу, бо від його імені вони прийшли на нашу Землю, очисти нашу Батьківщину від цього бруду! Благаю Тебе за обдурених ними наших братів і сестер - вирви їх з пащі вовків в овечій шкурі! Бо Ти - Суддя, а вони привласнили собі Твоє право, оголосили себе богом, як Люцифер.

На них збувається пророцтво Апокаліпсису: «Папа Ілля I» = 666 (Откр. 13). Брехнею ви, духовні агресори, весь світ пройдете, але назад не повернетеся. Самозванці, ви самі себе вилучили з духовного стану, повні здирства і зміїної отрути, ваша анафема дешевша за туалетний папір, а ваше майбутнє - в глибині «вогненного озера» (Откр19:17).
Господи, на їх же голови обруш їх прокльони в десятикратній мірі!

Ваш знайомий - прелат Йосиф Свідніцкий
18 травня 2011 р. Б.
Мурафа, 23530 Вінницька обл. Шаргородський р-н, вул. Дружби, 75.


http://catholicnews.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.