Google Website Translator Gadget

понеділок, 25 червня 2012 р.

Лицемірство догналівських "монашок"

Кілька останніх років так званих "сестер-монахинь контемплятивного монастиря св. Пророка Іллі", що у Львові-Брюховичах, можна більше побачити не в їхньому "контемплятивному" монастирі, а саме на різних акціях протесту, зокрема у великих містах України: проти гомосексуалістів, ювенальної юстиції, за визнання самозваної "УПГКЦ" і т.д.

Варто згадати, що у згаданій обителі вони тепер перебувають цілком незаконно, адже зреклися Католицької Церкви й віри і весь час проти неї воюють разом зі своїми покровителями-лжепророками на чолі з неадекватним Тонеком-Догналом. Існує навіть спеціальний декрет про видалення з ЧСВВ цих скандальних "сестер".

Для чого обманювати народ і робити пародію з контемплятивного чернечого життя? Люди ж усе добре бачать.

Якщо монастир дійсно контемплятивного (закритого) типу, а не місійного, то треба у ньому весь час перебувати, як це було раніше перед відступництвом, спокійно молитися, постійно адорувати Христа в Євхаристії тощо. Така тривала практика Церкви, монашества.

На жаль, ці псевдомонахині одне говорять, інше роблять, відійшовши далеко від своєї харизми та ідеї Митрополита Андрея Шептицького. І не соромляться у злі...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.